Meridiaanmassage

Met het blote oog kun je ze niet zien, maar van kruin tot aan de tenen lopen allerlei energiebanen, genoemd meridianen. Samen vormen ze een ingenieus netwerk met een belangrijke functie: levensenergie (Qi) zo soepel mogelijk door het lichaam transporteren. Binnen de oude Chinese gezondheidsleer wordt Qi gezien als levensenergie die door je lichaam stroomt om zo je organen van energie te voorzien. Deze energie wordt getransporteerd via 12 hoofdmeridianen.

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing, elit erat platea vulputate purus, magna dui varius euismod senectus.

Elke meridiaan is gekoppeld aan een specifiek orgaan. Toch heeft iedere meridiaan een grotere functie, dan alleen het betreffende orgaan. Meridianen hebben namelijk zowel een fysieke, als een psychische kant. Zo gaat de longmeridiaan niet alleen over ademhaling, maar ook over de emotie verdriet. En is de levermeridiaan verstoord? Dan hoeft er met je lever niets mis te zijn, maar kun je wél last hebben van prikkelbaarheid.

Onbalans in de meridianen, kan ontstaan door teveel energie in een meridiaan, te weinig energie in een meridiaan of door stagnatie (de doorstroming van de meridiaan is niet optimaal).

Een meridiaanmassage helpt om de doorstroming van meridianen te bevorderen en stimuleert de doorbloeding van de huid, het onderliggend bindweefsel en spierweefsel. Het lymfestelsel wordt gestimuleerd, zodat het lichaamsvocht en afvalstoffen kunnen worden afgevoerd. Hierdoor krijgt het lichaam meer energie, balans en vitaliteit. Als de energie in balans is, zit je lekker in je vel en je voelt je fysiek, emotioneel en mentaal stabiel en vitaal.

Meridiaanmassage 60 min. € 50

 

Access Bars behandeling

Er zijn 32 drukpunten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Hierin liggen je ideeën, gedachten, emoties en overtuigingen opgeslagen. Ieder drukpunt staat voor een specifieke context in je leven, zoals controle, vreugde, communicatie, verdriet, dankbaarheid, daadkracht, heling, creativiteit etc.

Wanneer deze punten zachtjes worden aangeraakt gaan deze energiebanen als het ware stromen. Het brengt de hersenfrequentie naar een meditatie stand en zorgt voor rust in hoofd en ontspanning in het lichaam. Acces Bars is een prachtige methode om alles even weer te resetten (opschonen van je harde schijf) en een diepe ontspanning in het lichaam creëert.

De behandeling duurt circa 1 uur en je ontvang deze in stilte terwijl je aangekleed ligt op de behandeltafel. Het kan zijn dat er tijdens de behandeling emoties vrijkomen, lichamelijke sensaties voelt, zoals kou of rillingen of in een hele diepe staat van rust komt.

Een Bars sessie ondersteunt het zelfgenezend- en probleemoplossend vermogen en is werkzaam bij tal van lichamelijke en geestelijke klachten.

Access Bars behandeling 60 min. € 40