Massage


 
 

Meridiaan massage is een onderdeel van de traditionele Chinese geneeskunde. Meridianen kunnen worden gezien als kanalen die ervoor zorgen dat de levensenergie op de juiste manier door het menselijk lichaam stroomt. Door middel van deze kanalen, de energiebanen, worden 12 belangrijke organen verbonden met alle andere zintuigelijke, emotionele en fysiologische aspecten van het lichaam.

Een meridiaan- / ontspanningsmassage stimuleert de doorbloeding van de huid, het onderliggend bindweefsel en spierweefsel. Het lymfestelsel wordt gestimuleerd, zodat het lichaamsvocht en afvalstoffen kunnen worden afgevoerd. Hierdoor krijgt het lichaam meer energie, balans en vitaliteit.

  • 75 minuten € 50


Access Bars behandeling


Access Bars zijn energie banen op en in het hoofd. De 32 punten op je hoofd worden zacht aangeraakt, waardoor de banen tussen de punten gaan stromen en de elektrische lading (vastzittende energie) kan worden losgelaten. Daardoor kan de spanning van gedachten, overtuigingen, emoties, oordelen en standpunten worden opgeruimd. Vergelijk het met de harde schijf van je computer, alles wat je in de jaren hebt opgeslagen, maar wat je allang niet meer nodig hebt wordt verwijderd.

Als je een Access Bars behandeling hebt ondergaan, kan je merken dat je minder last hebt van: stress, piekeren, depressie, pijn, slecht slapen, faalangst, vermoeidheid en andere lichamelijke klachten. Het is een behandeling waarvan je heerlijk ontspannen kunt raken. Dat kun je tijdens of na de behandeling merken. De veranderingen die zowel mentaal als fysiek kunnen zijn, zijn het sterkst waarneembaar na 3 a 4 weken. Mensen ervaren na afloop van een Access Bars behandeling meer ruimte in hun hoofd, alsof er is schoongemaakt! Tijdens de behandeling lig je aangekleed op een massage tafel.

  • 60 min. € 40