stoelyoga Heerhugowaard woonzorg

Individuele Yoga

Soms kan individuele yoga wenselijk zijn, om tijdelijk of voor een langere periode meer de diepte in te gaan en daarbij persoonlijke begeleiding te ontvangen. Werken aan je lichaamshouding, of bewegingsruimte ontdekken om doorstroming te ervaren, Middels aandacht, adem, beweging, houding en bewustwording. Om in het dagelijkse leven toe te passen, zodat er balans ontstaat. Vormen als Hatha Yoga, Hatha Yoga Flow, Stoelyoga, AOT instructies, Yoga Nidra, meditatie en/of visualisatie technieken kunnen specifiek worden toegepast.

  • 60 min. investering € 35 (incl. voorbereiding)
stoel yoga

Persoonlijk Traject

Soms heb je behoefte aan ondersteuning of aan een klankbord. Dan kan een persoonlijk traject, waarin jouw behoeften centraal staan een welkome aanvulling zijn. Middels aandacht, adem, beweging, houding, klank, ontspanning, verstilling en bewustwording. Om rust en ruimte te creëren, overzicht, waardoor er nieuwe inzichten kunnen ontstaan. Om vanuit jouw innerlijk weer op adem te komen en richting te kunnen geven aan jouw leven. Vormen als lichte yoga, specifieke yogahoudingen, adem- en ontspanningsinstructies, visualisatie technieken, klankschaal en/of mindfulness oefeningen. Vul SVP het contactformulier voor meer informatie of een afspraak.

stoelyoga Heerhugowaard woonzorg

Stoelyoga woonzorgcomplex

De Yoga Praktijk verzorgt ook stoelyoga op een woonzorgcomplex voor mensen met dementie. Stoelyoga biedt veel voordelen! Wilt u stoelyoga op uw locatie aanbieden? Er kan zeker een passend concept worden aangeboden.

stoel yoga

Nationale Stoelyoga dag

Jaarlijks in oktober!

Wilt u uw cliënten, medewerkers of bewoners in het zonnetje wilt zetten? Neemt u dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

workshop yoga klankschaal stoelyoga Heerhugowaard

Workshops

De Yoga Praktijk organiseert tevens workshops voor bedrijven, maar ook voor particulieren. Bijvoorbeeld Mindfulness, Yoga, Ademreis, Klankschaalconcert of Mind-Walk. Er kan zeker een passend concept worden aangeboden.

Tevens present op het jaarlijks evenement "Vrijwilligers Bedankt!". Informeer naar de mogelijkheden.